Субота, 20.04.2024, 17:44 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2018 » Грудень » 26 » Бібліотека звітує
10:26
Бібліотека звітує

           

             Залишився позаду 2018 рік, і ми за традицією надаємо  звіт про найбільш важливіші події та досягнення колективу бібліотеки за минулий рік. Кожен новий рік привносить в життя бібліотеки зміни, які роблять бібліотечне обслуговування більш різностороннім. Ми намагались, зберігаючи бібліотечні традиції, вдосконалюватись, впроваджувати інновації, бути активними, помітними, сучасними та креативними. Для нас важливо - отримати публічну оцінку діяльності, щоб розвиватися й надалі, щоб ще чіткіше вловлювати і враховувати у своїй роботі читацький пульс, і продовжувати йти в ногу з часом. Бібліотека – філія №4 - сучасний, привітний інформаційний центр для мешканців міста. Бібліотеку люблять, тут завжди велелюдно. 
             Бібліотека робить те, що потрібно громаді саме зараз: організовує інформаційне обслуговування, налагоджує партнерство з громадськими організаціями, активно залучає дітей, молодь і літніх людей до книги, проводить масові заходи. Іде постійний пошук нових активних  форм роботи з книгою та користувачами  для формування культури особистості.
    Закінчується 2018рік. За цей час колектив може зробити висновки про те, що вдалося, а над чим ще необхідно попрацювати. Для себе ми зробили висновки: ми потрібні суспільству та рідному місту Білицьке. З кожним роком бібліотека здобуває все більше друзів: йдуть до нас люди, висловлюють подяку. В  звітному році колектив бібліотеки був нагороджений почесною грамотою за зайняте перше місце у міському конкурсі «Краща бібліотека року – 2018» в номінації «Бібліотека. Громада. Соціальне партнерство», отримали подяку від Білицького міського голови Заварзіна О.Т, від депутата Білицької міської ради, директора КП « Білицький парк культури та відпочинку» Краснопольського А.В.

                 
 
                                


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Масові заходи | Переглядів: 504 | Додав: tetyana | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]