Четвер, 28.03.2024, 21:53 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2017 » Вересень » 19 » Дорослі, дітям подаруйте мир!
13:52
Дорослі, дітям подаруйте мир!

         
           До Міжнародного дня миру наша бібліотека провела флешмоб «Я – хочу миру на планеті!» для учнів початкової  школи ЗОШ №10. Це не простий день для громадян України, тому що усім нам хочеться миру та спокою для себе і своїх близьких.

         
          Учні були ознайомлені з історією виникнення свята, із захопленням дивилися відео «12 найцікавіших фактів про планету Земля», «Місця на планеті, які варто відвідати», «Україна – центр Європи» та «Природні дива України». Також діти здійснили подорож мапою Європи «Країна – столиця: знай та вивчай»,

         

         

         

а флешмобом із білими голубами – символами Миру – понесли мир та волю усім державам світу. Голуб – це надія на мир у серцях та душах людей, які потерпають від окупантів. «Ми теж хочемо, щоб у нашій країні був мир», - пролунало спільне дитяче побажання. 

         
         Метою заходу було нагадування дорослим, що подарувати мир своїм дітям можуть тільки вони. А діти,у свою чергу, пообіцяли, що будуть цей мир берегти, адже він таких крихкий. 
        Діти! Шануйте і любіть свою прекрасну неньку – Україну, шануйте традиції та звичаї українського народу! Ви – онуки славного козацького роду, пращурів великих, що не корилися ані мечеві, ані кулеметному вогневі  заради своєї Батьківщини!
           Із Міжнародним днем миру вас вітаємо, дорогі відвідувачі сайту!

                                                  Миру у вашому домі!

        

                               


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Масові заходи | Переглядів: 793 | Додав: tetyana | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]