П`ятниця, 19.04.2024, 03:38 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2013 » Вересень » 26 » Гаряче серце педагога
11:23
Гаряче серце педагога

28 вересня 2013 року Василю Олександровичу Сухомлинському , справжньому вихователю, педагогу, письменнику виповнилося б 95 років. Але він рано пішов із життя, у 52 роки перестало битися його палке серце. Або винний у тому уламок снаряду, який залишився в серці з часів Великої Вітчизняної Війни, або велика відповідальність перед собою і суспільством за виховання дітей – достеменно невідомо. Педагогічна спадщина В.О.Сухомлинського – це джерело мудрості й любові, яке здатне об’єднувати людей різного віку і професій, об’єднувати одним – любов’ю до дитини. 

25 вересня в бібліотеці Білицького професійного ліцею №83 на ярмарку педагогічних ідей «Василь Сухомлинський у діалозі з сучасністю» зібралися викладачі ліцею та бібліотекарі, які підтримують методику виховання В.О.Сухомлинського.

Бібліотекар Булатова О.Г. розповіла присутнім про цікаві факти з історії життя і творчості видатного вихователя , а також презентувала брошуру «Педагог - новатор».

Бібліотекар міської бібліотеки  Піщенко Н.В. продемонструвала відео «Живе слово вічне», підготувала інформаційний лист «Педагогічно – меморіальний музей Павлиської школи».                            

Кожен викладач отримав завдання прочитати і проаналізувати книгу В.О.Сухомлинського. Поділилися своїми враженнями від прочитаного Мельник А.Г. ( «Як виховати справжню людину» ), Менделеєва В.К. ( «Сердце віддаю дітям» ), Фурсова О.І. ( «Павлиська середня школа» ), Лукашина Ю.В. ( «Листи до сина») та Русанова Н.В. ( «Сто порад учителеві» ).

Директор ліцею Басова Л.І. висловила подяку всім присутнім за ретельну підготовку та пізнавальний захід. 

Наше майбутнє - у власних руках, і , якщо нести дітям лише світло знань, як це робив В.Сухомлинський, результати будуть значущі! Педагоги запропонували проведення свят, які б допомагали і ліцеїстам, і їхнім батькам, і педагогам знаходити спільну мову, а для цього частіше звертатися за порадами до книг Василя Олександровича Сухомлинського , які можна знайти на полицях Білицької міської бібліотеки та бібліотеки ліцею.

Об’єднаймося завдяки читанню!


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Масові заходи | Переглядів: 2584 | Додав: tetyana | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]