П`ятниця, 29.03.2024, 16:10 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2017 » Листопад » 17 » Книги світ нам відкривають!
16:35
Книги світ нам відкривають!

     
       Осінні дні дарують безліч можливостей для зустрічей, особливо для зустрічей у бібліотеці! Сучасна бібліотека – центр культурного, дозвіллєвого, освітнього та виховного процесів. Вона – і місце зустрічі закоханих у книгу, і місце зустрічі однодумців, вона – джерело знань з усіх галузей, вона – всесвіт для місцевих жителів і бібліотекарів. І це без перебільшення! Учні четвертого класу ЗОШ №8 (класний керівник Ляшева О.А.) мали змогу переконатися у цьому ствердженні на бібліотечній екскурсії «Книга вчитись допомагає».

    

   Велика безліч творчих завдань та обговорень налаштували на «окрилений» лад та сприяли спільній праці: театральна замальовка «Я – актор із казки «Ріпка» виявила учнівські таланти до гри у п’єсі,

 

вікторина «Як я уявляю бібліотеку майбутнього» намалювала перспективу бібліотечного розвитку, а інтерв’ювання наостанок «Чи сподобалося мені в бібліотеці» вразило бібліотекарів індивідуальною яскравістю кожної особистості, нестандартністю будування відповідей, але у цілому можна зробити такий висновок: дітям у бібліотеці сподобалося тим, що вона має безліч книжок, що можна розмовляти голосно і навіть заспівати, що «книжкові лабіринти» - стелажі з книгами – приховують багато таємниць та знань, якими ще обов’язково потрібно їм оволодіти.  Екскурсія була оцінена дітьми на «12» балів! До нових зустрічей, бібліотечні друзі, приємного навчання!

   
                                             


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Співпраця з ЗОШ №8 | Переглядів: 537 | Додав: tetyana | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]