Вівторок, 19.03.2024, 08:19 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2017 » Жовтень » 11 » Комп'ютер  кличе до навчання!
13:42
Комп'ютер  кличе до навчання!

             
                 Сучасна бібліотека  - не просто інформаційний, освітній, культурний центр – а один з центрів соціальної підтримки людей похилого віку та з обмеженими можливостями. Бібліотека – філія № 4 Добропільської міської ЦБС вже багато років плідно співпрацює з Білицьким будинком-інтернатом  для громадян похилого віку та інвалідів. Співпраця складається не тільки з книгоношення, виконання довідок по телефону, проведення спільних масових заходів, надання доступу до компютерів користувачам , а й з проведенням навчальних уроків «Компютер – друг і помічник» для бажаючих навчитися працювати за комп'ютером. Уроки комп'ютерної  грамотності складаються з навчання базових основ роботи за комп'ютером , оволодіння принципами пошуку необхідної інформації, робота з програмою Microsoft Word для початківців.
Відгуки наших «учнів»: «Так цікаво, не хочеться щоб урок закінчувався», «Я сьогодні надрукувала великий вірш!» Тобто заняття, що проводять бібліотекарі, сприяють не тільки підвищенню рівня комп'ютерної грамотності, а й мають невеликий лікувальний ефект : адже позитив завжди сприяє врівноваженню артеріального тиску, викиду гормону радості, коли очі сяють і танцювати від нових знань хочеться!
                      Сучасна бібліотека не просто йде, а біжить поряд із часом, який завдяки розвиткові комп'ютерних технологій щорічно набирає темп.

                                         Сучасній бібліотеці – ТАК!

                
                          


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Співпраця з Будинком-інтернатом | Переглядів: 580 | Додав: tetyana | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]