Вівторок, 16.04.2024, 15:04 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2017 » Травень » 19 » Мій барвінковий край! (До 85-річчя Донецької області)
14:52
Мій барвінковий край! (До 85-річчя Донецької області)

       

       Історична аплікація "Сторінками історії Донбасу" для дітей молодшого шкільного віку, майбутніх будівничих краю, присвячена 85-річчю Донецької області, пройшла у нашій бібліотеці. Метою заходу було розширення знань з історії створення краю, формування впевненої громадянської позиція, виховання поваги до людей нелегкої праці – шахтарів, вміння обмінюватися думками.

       

       Аплікація поєднала в собі декілька форм роботи: голосні читання, відео перегляд, обговорення, короткий бібліографічний огляд.

       

     Книжкова виставка - перегляд, складова заходу, "Голубе Миру, збережи мій край" привернула увагу дітей книжками кишенькового формату ("Шахтерское братство", "Шахтерские сказы"), а потім вже тим, що можна було перепровірити інформацію з відео "Створення Донецької області" у наданих книжках.

      

      Далі діти зачитували вірші зі збірників місцевих та добропільських поетів, розглядали справжнє вугілля, сперечалися, які області входять до Донбасу)

     

     Наприкінці заходу усі взялися за руки, щоб висловити свої побажання друзям та бібліотеці. Найчастіше, готуючись до заходу, не сподіваєшся на обізнаність з певної теми школярів, але й від них можна дізнатися багато цікавого) Від вчителя - подяка бібліотекарям за проведений захід, а від дітей - черга за книгами на дитячому абонементі!

   
                             


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Масові заходи | Переглядів: 969 | Додав: tetyana | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]