П`ятниця, 19.04.2024, 20:42 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Жовтень » 7 » На сторожі спокою і миру
14:39
На сторожі спокою і миру


      Багато свят українці присвячують своїм ненькам, але й батько   -- це друге крило любові до дитини. І його  роль у вихованні донечки або синочка дуже важлива. А ще татусі – захисники Батьківщини – надійні, сміливі, мужні.
       У 2015 році вийшов указ Президента про відзначення Дня захисника України щорічно 14 жовтня. Це свято було приурочене до Дня Покрови Пресвятої  Богородиці – захисниці українських козаків.
     Саме про це дізналися учні 3-А классу ЗОШ №10 (кл. керівник Скрипник Тамара Олексіївна), відвідавши міську бібліотеку. Учні  із великим задоволенням прийняли участь у проведенні захода «Свято доблесті та честі», який підготувала і провела бібліотекар дитячого абонементу Гук Л.П.


     Скільки позитивних емоцій отримали третьокласники, виконуючи конкурсні завдання «Вправні руки», «Хто сильніший?», «Хто спритніший?», «Хто швидше?». Вони із радістю чистили картоплю, змагались у підніманні гантелів, плигали на скакалці, надували повітряні кульки.

 

    Інтелектуальна вікторина та конкурс «Що в скриньці?» примусили дітей використати знання з уроків літератури, історії та інших шкільних предметів. Однокласниці привітали хлопців віршами та малюнками, а бібліотекарі підготували тематичну книжкову виставку «Славні сини України». 
      Завдяки подібним заходам формується провідна національна цінність любов і шана до Батьківщини, а також до найближчих і рідніших людей – неньки й батька. Нашим дітям є з кого брати приклад. Є в кого вчитися мислити, трудитися та захищати Вітчизну.


                               


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Державні свята України | Переглядів: 659 | Додав: tetyana | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]