Середа, 24.04.2024, 12:06 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2017 » Травень » 26 » Найдорожче у світі  - дитина!
13:05
Найдорожче у світі  - дитина!

    
           Щороку 1червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії! Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій та сподівань.  
          Напередодні свята  у міській бібліотеці була оголошена акція дитячого малюнка «Веселе літечко чарівне», до літніх читань  дитячий абонемент презентував книжкову виставку – пораду «Прочитай влітку», а також пересувну виставку нових видань «Бібліоревю».  Але довгоочікуваною подією  для дітей стало свято «Радість дзвінкого дитинства».

   

     Запрошеними на свято  стали учні 1-А класу ЗОШ №10 (класний керівник Науменко Ірина Валеріївна).  З радістю зустріли першокласники ведучих заходу Веселинку та Сумлинку (бібліотекарей Піщенко Н.В. та Гук Л.П.), які протягом заходу веселили та розважали дітей, організовували цікаві конкурси та ігри:  «Веселе сонечко», «Зберемо пелюстки», «Розкажи жарт», «Покажи слово».

    

    

    

   

      Школярі із задоволенням читали вірші, співали пісні, надували кульки, відгадували загадки , демонстрували спритність у вправах з м’ячем та приймали участь у конкурсі малюнків на асфальті  «Веселковий світ дитинства».  

     

     

         Позитиву додали солодощі, які отримали учні   у фіналі свята.
        День захисту дітей – це не тільки свято для самих дітей, це і нагадування суспільству  про необхідність захищати права малечі, щоб усі вони росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою, в майбутньому стали хорошими батьками та справжніми громадянами  своєї країни.

           

                                                                                                                                                                                                                                      
                               


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Масові заходи | Переглядів: 638 | Додав: tetyana | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]