Четвер, 25.04.2024, 19:02 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2019 » Лютий » 6 » Вклоняємося твоїй красі, Природо чарівна!
16:34
Вклоняємося твоїй красі, Природо чарівна!

          
           Людина і природа… Філософи, поети, художники усіх часів і народів віддали данину цій вічній і актуальній темі. Та ніколи вона не стояла так гостро, як у наші дні, коли загроза екологічної кризи, а може й катастрофи, нависла над людством і проблема екології  стала життєвою необхідністю.
Тому Білицька бібліотека  - філія №4 веде  просвітницьку роботу серед своїх читачів.  Так на дитячому абонементі  до уваги школярів середнього та старшого шкільного віку  презентована книжкова виставка «Буду я природі другом», метою якої є поглиблення знань учнів про природу, її красу та багатство , сприяння розумінню захищати і берегти природні багатства.

           

           Виставка представлена  розділами : «Природа благає про допомогу», «Природа – храм здоров’я», «Природа  - найкращий  з лікарів».

           

             Прикрашають виставку  дитячі поробки та малюнки, зроблені власноруч відвідувачами бібліотеки.

           

              Працівники бібліотеки різними формами та методами бібліотечної роботи пробуджують у читачів розкриття багатогранних цінностей природи, екологічного світогляду. Для цього бібліотекарі підготували  та провели бібліографічний огляд літератури для учнів 3-А класу ЗОШ №10, яка  представлена на полицях книжкової виставки.

         

             Діти отримали багато цікавої та корисної інформації, ознайомившись з книгами про рослинний та тваринний світ, книгою про лісових санітарів, а також з кількома  примірниками Червоної книги.
Завдяки подібним формам роботи бібліотекарі намагаються донести до своїх  читачів злободенність цієї проблеми, довести необхідність по-іншому відноситися до оточуючої нас природи.


                               


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Масові заходи | Переглядів: 706 | Додав: tetyana | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]