Четвер, 28.03.2024, 19:01 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2017 » Квітень » 22 » Збережемо природу - збережемо себе!
14:07
Збережемо природу - збережемо себе!

       
           У житті кожної людини дуже важливу роль грає саме природа, вона є частиною нашого існування. Цього заперечувати не можна. Але чи прагнемо ми її зберегти? Дорога вона нам? Дбайливо ми до неї ставимося?
На жаль, на ці питання можуть знайтися достатньо суперечливі відповіді. Правда є дуже жорстокою: люди перестали дбайливо ставитися до природи, коли вони вбивають чергове дерево, то навіть не замислюються про те, до яких масштабних проблем це може призвести.
Перш ніж зламати гілку, або зірвати квітку, образити тварину, знищити гніздечко, людина повинна розуміти, що так вона ображає не тільки природу, але й саму себе.
Темі збереження природи була присвячена екологічна мозаїка «Збережемо природу – України гарну вроду», яка зібрала дітей кімнати школяра «Факел» ЗОШ №10 квітневого дня на дитячому абонементі  міської бібліотеки.
Відвідувачі заходу разом з бібліотекарем Гук Л.П. та вчителем Ковпак О.М. прийняли активну  участь у обговорені  актуальної теми, дізнались багато цікавого про охорону навколишнього середовища. Вразило те, що діти по - дорослому занепокоєні сучасною екологічною ситуацією в Україні. Вони давали поради тим, хто йде відпочивати на природу. Розважились школярі , відповідаючи на питання бліц  - турніру «Знавці природи», відгадуючи загадки «Заморочки з бочки». Особливо запам’ятався дітям відео екскурс «Краєвидами України» .
       Школярі зробили висновок: «Якщо кожен  буде залишати місце пікніку чистим, забираючи сміття додому, якщо повісить навесні у парку шпаківні, а взимку годівнички для птахів,  це вже буде внесок у захист і збереження природи».

    

   
                             


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Масові заходи | Переглядів: 729 | Додав: tetyana | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]