Четвер, 28.03.2024, 12:49 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2017 » Березень » 17 » Пурпурові вітрила щастя
15:19
Пурпурові вітрила щастя

                  
        У світі багато цікавих свят, які надають змогу нам не забувати про питання, які не обговорюються щодня, але потребують уваги. А чи потребує уваги наявність чи відсутність щастя? Чи можна нагадати про щастя? Можна, нагадуємо: 20 березня відзначається Міжнародний день щастя. Також 20 березня День весняного сонцестояння – астрономічний початок весни:
                         Ой, весна, ой, красна,
                         Що ти нам принесла?
                         Де зимувала, кого зігрівала?
                         А ми за тобою насумувались,
                         А ми тебе, весно, навиглядались.

               

      Достеменно можна сказати, що щастям обов’язково потрібно ділитись, тоді його стає більше. Особливо, якщо володієш родинним щастям. Саме поняттю «щастя в родині» присвячувалась  проведена в бібліотеці розважальна акація-інсталяція «Дерево родинного щастя»: яскраво прикрашене дерево з гілок калини містило на собі інформацію про це свято, його походження та значення у житті людей, смайлики з об’яви «Щастя Вам» розійшлися дуже швидко, бо кожен читач волів мати у книжці позитивну закладинку, перегляд книг, присвячених вихованню дітей та засобам об’єднання родини в єдине коло мав успіх серед неньок. Було проведене усне опитування читачів: «Чи відчуваєте Ви себе щасливим?» Переважною більшістю відповідей було: «Майже так», - що не могло не порадувати бібліотекарів. 

           
     Друзі! Вітаємо вас із Міжнародним днем щастя! Будьте щасливими, діліться своїм щастям із близькими, частіше посміхайтесь та радійте життю! Нехай абсолютне щастя ніколи не зникне із вашого серця!
                             


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Масові заходи | Переглядів: 699 | Додав: tetyana | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]