Вівторок, 19.03.2024, 05:34 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2017 » Листопад » 3 » Доброта врятує світ
16:28
Доброта врятує світ

         

               У першу неділю листопада в Україні, згідно з Указом Президента України від 13.04.1999 № 374/99, відзначають День працівника соціальної сфери.
Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту населення. Соціальному працівнику доводиться стикатися з різними сферами життя людини і суспільства: фізичним і психічним здоров'ям, особистими  конфліктами, з проблемами працевлаштування, професійної і соціальної адаптації різних категорій населення  і багатьма іншими. Соціальна робота — це мистецтво налагоджувати зв'язки між людьми. День працівника соціальної сфери — професійне свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов'язку, а й за велінням совісті та покликом душі.

   
          Треього листопада бібліотекарі  міської бібліотеки завітали до Білицького будинку -  інтернату для інвалідів та людей похилого віку на свято до Дня  працівника соціальної сфери. Із вітальним словом до всіх присутніх звернулася зам. директора Глущенко О.П.

   

    

          Багато теплих слів почули  працівники БДІ   від ведучої  свята Пилипенко С. А.  Присутні насолоджувалися піснями у виконанні:  Бойко А. О., Ковальчук Т., Краснопольського В.В., Краснопольського А.В. та ін.

   

   

        Бібліотекарі також вітають працівників соціальної сфери з професійним святом, бажають міцного здоров’я, мирного неба, злагоди та добра. Ви даруєте  людям , надію на краще, вчасно подаєте  руку допомоги тим, хто цього потребує. Хай Вам щастить! Зі святом ВАС!

   

                           


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Співпраця з Будинком-інтернатом | Переглядів: 672 | Додав: tetyana | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]