П`ятниця, 26.04.2024, 10:17 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Вересень » 21 » Фундамент нації
12:45
Фундамент нації

      
                   Значення Михайла Сергійовича Грушевського для нашої Батьківщини важко недооцінити. Адже  він усе життя працював для свого народу, розшукуючи документальні свідчення минулого та створюючи правдиву історію держави. Цьогоріч Україна відзначає 150-річчя від дня народження історика, політичного та громадського діяча, археолога, літературознавця, науковця, соціолога, публіциста та письменника Михайла Грушевського. Книжкова виставка «М.Грушевський: життя і діяльність» висвітлить найголовніші факти та документи з життя найвідомішої людини.
                 Книжкова виставка – персоналія складається з двох розділів. Книги з першого розділу «Легендарна постать України» (Цитата: «Михайло Грушевський – найбільший історик України… Першою і найважливішою його заслугою є те, що він дав нам повну історію України» І.Крип’якевич) нададуть біографічні подробиці нелегкого життя діяча. Книги другого розділу «Досягнення Великого Українця» (Цитата: «Ваша слава не поляже, а розкаже, що діялося в світі, чия правда, чия кривда і чиї ми діти» З привітань М.Грушевському на 60-річчя) допоможуть глибше заглянути до минулих подій нашої країни від народження до першої половини двадцятого століття. А популярні книги «Хто такі українці і чого вони хочуть», «Новий період історії України», «Духовна Україна», «Очерки истории украинского народа» будуть цікаві читачам й, можливо, дадуть відповіді на найболючіші запитання сучасності. 
            Запрошуємо відвідати книжкову виставку «М.Грушевський: життя і діяльність», розташовану на дорослому абонементі Білицької міської бібліотеки.
                           


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Виставки | Переглядів: 585 | Додав: tetyana | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]