Субота, 20.04.2024, 15:52 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2019 » Лютий » 14 » Небесна Сотня: герої, які змінили хід історії України
16:08
Небесна Сотня: герої, які змінили хід історії України

           

       13 лютого в читальному залі  бібліотеки відбулося вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні та нашого  земляка-героя Володимира Наумова, які віддали своє життя за рідну землю, за Україну. Їм, мужнім, незламним українцям та їхнім побратимам, чиї душі на небесах, був присвячений патріотичний урок «Наші герої не вмирають».

       
         Бібліотекар  нагадала присутнім на заході, учням 10 класу  ЗОШ №10 (класний керівник  Дмитренко Валентина Григорівна), про те, що минає  п’ята річниця від тих трагічних подій на Майдані, коли відійшли у вічність найкращі люди України, люди високого духу. Україна оплакує своїх героїв, матері оплакують синів і дочок, діти – батьків. Пролита кров зобов’язує кожного усвідомити відповідальність за долю країни, за її майбутнє. Дуже уважно, із сумом і болем присутні подивилися відеоролики «Небесну Сотню, Господи, прийми", «Ангели Майдану», «Небесна Сотня». Вони нагадали кожному про ті трагічні події, що відбулися п’ять років тому.

       

       Захід пройшов в атмосфері патріотизму та болю за тими, хто не вагаючись, ціною власного життя заплатив за право жити у вільній, демократичній, правовій державі.

       

      Захід завершився хвилиною мовчання та запаленням свічки пам’яті.

       
       До дня вшанування трагічних подій на Майдані 13-20 лютого  2014 року в читальному залі  бібліотеки організована книжково-ілюстративна виставка «Пам’яті героїв Небесної Сотні». Користувачі можуть ознайомитися з літературою, яка представлена на виставці:  Україна на шляху до Європи, статті з періодичних видань: Урядовий кур’єр, Новий шлях, фотографії  загиблих героїв.
        Учні 1 класу ЗОШ №10 (класний керівник Гапон Валентина Дмитрівна)  подивилися відео перегляд «Пам'ять Небесній Сотні».

       

       Для учнів 3-А класу ЗОШ №10 (класний керівник Науменко Ірина Валеріївна) бібліотекарі провели патріотичну хвилину «На варті наших душ Небесна Сотня».

       


                                


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Масові заходи | Переглядів: 522 | Додав: tetyana | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]