Вівторок, 19.03.2024, 04:33 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Вересень » 28 » Осінь життя
10:09
Осінь життя

                  

        За рішенням 50-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН з 1 жовтня 1991 року в усьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку. Відповідно до міжнародних стандартів, особою похилого віку вважають людину після 65 років. Нині їх у світі понад 629 000 000 осіб, тобто майже кожен 10-й землянин. 
      Напередодні Міжнародного дня людей похилого віку бібліотекарі бібліотеки – філії №4 завітали до Білицького будинку – інтернату для ветеранів та людей похилого віку (директор Коцар К.І.)  на літературну вітальню «Осінь життя».
  Ведучі заходу Краснопольська Т. В. (завідуюча бібліотекою-філією №4) та Бойко Анжеліна Олександрівна (психолог БДІ)  від щирого серця побажали щастя, здоров’я та багато радісних днів людям похилого віку. Вони створили теплу, дружню атмосферу в  світлому та затишному залі. Мешканці будинку-інтернату Людмила Півоварова, Юрій Федоров, Олег Пеніковський, Ольга Соловей, Олена Шпак  продекламували вірші про рідний край, кохання, природу, життя. Ліричні вірші, сердечні слова чергувалися з музичними номерами та теплими привітаннями на адресу людей похилого віку.

        
На завершення заходу завідуюча бібліотекою подарувала книги та солодощі. 
      

    Осінь життя. В похилому віці прийнято підводити підсумки прожитому. Але життя не закінчилося, кожен день приносить все нові й нові враження. Похилі люди - це теж мешканці планети Земля, це повноправні громадяни своєї країни. Наше старше покоління - золотий фонд, скарбниця досвіду та знань, і, можливо, той скарб, що шукає і не може знайти Україна, щоб стати заможною та щасливою.

                                


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Співпраця з Будинком-інтернатом | Переглядів: 703 | Додав: tetyana | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]