П`ятниця, 19.04.2024, 09:24 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2017 » Грудень » 5 » Від негоди – парасолька, для захисту - законодавство!
10:56
Від негоди – парасолька, для захисту - законодавство!

         
Правовий майданчик «Під парасолькою закону» для учнів 4 класу ЗОШ № 10 (класний керівник Гапон В.Д.) створив атмосферу співдружності та бажання дізнатися більше про необхідність існування законів. «Законодавство: користь чи міф? Чи потрібна правова держава?» - саме на ці та інші питання разом дошукувалися істини.

        

Не дивлячись на те, що дітям ще небагато років, але вони виявилися обізнаними, відповідно до свого віку, щодо теми. «Закони потрібні для спокою, для того, щоб ми були впевнені у майбутньому, для того, щоб вчилися жити краще порівняно з сьогоденням» - розказували учні. А коли торкнулися теми прав та обов’язків кожного громадянина і учня стосовно, взагалі засипали відповідями! «У мене є багато прав!» - «Які?» - «На навчання; на здоров’я; на мовчання; на безкоштовну бібліотеку; на те, щоб казати компліменти); на посмішку; на харчування; на життя».

       

А ще влаштували голосування за правила поведінки у класі! Звісно, гумор ніхто не відміняв, тому захід пройшов на вищому рівні позитиву та інформаційності. Зробили разом з учнями висновок: якщо закони будуть створювати за нашими, народу, потребами, щоб відчували ми себе захищеними, тоді вони дійсно виступають у ролі парасольки – захищають від негараздів.

      

Але якщо законодавство буде слабеньким, тоді й парасолька буде решетом пропускати краплі негоди. Тож ми – громадяни України – повинні відчувати турботу про себе з боку держави. Закони повинні створюватися для народу, для нас з вами.

     
                               


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Масові заходи | Переглядів: 592 | Додав: tetyana | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]