П`ятниця, 29.03.2024, 14:09 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2018 » Вересень » 25 » Вік – безцінний досвід та мудрість
11:07
Вік – безцінний досвід та мудрість

  
     Літературно – музична вітальня «Сріблясті світанки - щирості досвід» зібрала у залі Білицького будинку інтернату для інвалідів та людей похилого віку бібліотекарів міської бібліотеки, психолога Бойко А.О., організатора культурного дозвілля Пилипенко С.А. та творчих гостей - підопічних інтернату. Осіння зустріч, не дивлячись на дощову погоду, налаштувала на тепле спілкування.

 

    Парасолька стала ніби символом вітальні, адже вона незамінна восени. Було зачитано підопічними багато віршів авторів класиків, артистично, з нотами оптимізму, з майже театральними жестами.

   

   Подяка величезна за таку майстерність вам, срібні голови нашого віку! Слухали мелодії Поля Моріа, «Чарівну флейту» Моцарта, романси на вірші класиків. І музика, і лірика гармонійно виплетали мереживо вітальні, даруючи й спокій, й впевненість у тому, що срібло у волоссі – не вирок, це наступний стан душі, який обирає людина для себе: хочеш бути поетом – пиши вірші, хочеш малювати – малюй, ніхто не заборонить, а працівники закладів тільки підтримають та допоможуть літературою, ідеями. Люди похилого віку не приречені, а захищені своїм віком, життєвим досвідом та здібностями, які має кожна людина, потрібно просто їх знайти. Літературно – музична вітальня «Сріблясті світанки – щирості досвід» пройшла в атмосфері згуртованості, добра та щирості усіх присутніх заходу. Дякуємо директорові БДІ м. Білицьке Коцар  К. І. за багаторічну співпрацю з міської бібліотекою. Бажаємо здоров’я та теплих осінніх днів!

 

 
                      


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Співпраця з Будинком-інтернатом | Переглядів: 552 | Додав: tetyana | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]