Четвер, 25.04.2024, 02:16 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2021 » Квітень » 30 » Бібліотека об’єднує серця
08:28
Бібліотека об’єднує серця

          
          Радісною подією в житті  нашої бібліотеки стало відкриття жіночого клубу «Біличаночка», девізом якого став вислів «Ніколи серцем не старіти». Він був створений для жінок переважно поважного віку, метою якого стала допомога тим жінкам, для яких самотність стала болем душі, для спілкування  за для  духовного та культурного  збагачення, а також розмова про своє особисте , жіноче.
       

         Перше засідання клубу відбулося напередодні великого свята всіх  християн Великодня, яке і було присвячене цій урочистій темі. Бібліотекарі підготували народознавчий калейдоскоп  «Зустрічаймо Пасху». Присутні отримали багато цікавої, корисної та нової інформації стосовно  звичаїв та  традицій святкування цього християнського свята з  давнини  і до наших часів, дізналися як святкують Пасху в різних країнах світу, подивились пізнавальне відео «Цікаві факти про Пасху»,  «Як фарбувати яйця без хімії», а також ознайомилися з книжковою виставкою  «Великдень іде – благу звістку несе». За чашкою запашного чаю жінки продовжили спілкування, розповідали про традиції святкування Пасхи в своїй сім’ї, ділилися особистими рецептами в приготуванні пасхального куліча та фарбування крашанок.
     

       Такі зустрічі допомагають реалізовувати інтелектуальний та творчий потенціал членів клубу, а також сприяють організації дозвілля  та активізації жінок міста, які спрямовані на взаємодопомогу  та дружню підтримку.

   

    


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Масові заходи | Переглядів: 235 | Додав: tetyana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]