П`ятниця, 19.04.2024, 18:15 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2017 » Грудень » 6 » Бібліотека там, де живе співчуття!
10:14
Бібліотека там, де живе співчуття!

       
     Безхатченки – Мурчика та Гавчики – живуть серед нас, дивляться на нас, прохають нас: «Візьміть мене додому! Нагодуйте! Допоможіть! Я так хочу жити! Де ти, господар мій, я ще дишу, чекаючи на тебе!» Такі безхатченки живуть усюди, і нашому маленькому місті також. Але є люди з добрим серцем, у якому постійно живе бажання допомогти тим, хто допомагає нам відчувати себе справжніми людьми – отим Муркам, Барсикам, Розам, Сіркам. Ці люди називаються волонтери. Вони також усюди: і у сусідньому під’їзді, і у власних будинках, і у квартирах, і у Добропіллі, і у Білицькому. Вони там, де є добро. А бібліотека – одне з найдобріших місць у місті!
      Бібліотекарів запросили на урок доброти волонтерів Організації захисту тварин Добропілля «Вірність» та білицьких волонтерів у ЗОШ№ 10, де щирий батьківський кабінет завжди у сучасному русі усіх подій. Наша задача складалася з презентації літератури, яка допоможе зробити правильний вибір про обранні тваринки для дому, книг з догляду за тваринами. Книжково – журнальна виставка «Збережи життя» надала найповнішу інформацію з пропонованих питань. 
Зустріч з учнями шкіл №10 та №9 м. Білицьке порадувала бібліотечні серця: діти вміють допомагати безхатнім тваринам, намагаються найчастіше проявляти турботу до них, годуючи та напуваючи, даючи їм клички. У гостях були – кішка Маргоша, мешканка притулку для тварин «Там, де живе любов», з нелегкою долею, яка ще чекає на свого господаря, та цуцик Боня, у минулому безхатченко, але влітку знайшовши свою господарку став хатнім. 
Існують притулки тільки на благодійні внески, виживають всіма силами, у них знаходяться тварини, що довго не можуть знайти собі господарів, або «мам пап» як кажуть волонтери. Тваринки, як і люди, хворіють, потребують операційного втручання. Але вони усі хочуть жити! 
      Жити попри все! Загляньте в очі пухнастого безхатченка, побачте у них свою силу та можливість виявити доброту! У житті її часто не вистачає. А книжковий фонд бібліотеки та доступ до WI-FI навчать як поводитися з пухнастим – пернатим – лускатим. Запрошуємо до прояву добра усіх відвідувачів бібліотеки, разом зробимо цей світ надійнішим, а чиєсь маленьке природне життя кращім! 
                                


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Масові заходи | Переглядів: 520 | Додав: tetyana | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]