Четвер, 28.03.2024, 22:41 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2020 » Грудень » 8 » Чаруймось новорічними дивами!
16:36
Чаруймось новорічними дивами!

       
        З кожним  днем все ближче і ближче наближається  до нас Новий рік. Це чарівне свято, яке з нетерпінням  чекають діти, -  пора подарунків, веселощів і  гарного настрою, а ще  – свято добра і здійснення чарівних бажань.

       

       Підготовка  до цього  довгоочікуваного свята починається заздалегідь не тільки  в кожній родині, але також і в нашій бібліотеці.
       

       Вже традиційно  напередодні святкових  днів  готуються  заходи, присвячені цьому чудовому святу.

     

       Це і виставка -  інсталяція «Сяйво новорічних свят», на  якій зібрані не тільки книги та періодичні видання, але і  виставка новорічних  поробок . На ній у всій зимовій красі  представлено розмаїття  новорічних прикрас та композицій – чарівні поробки та малюнки, зроблені дитячими руками .

     

     Кожна робота неповторна та особлива, адже автор завжди залишає в ній  частинку своєї  душі, свою мрію, своє бачення новорічної  казки. 
     

      Які тільки чудеса вміють створювати діти! В цьому переконалися працівники бібліотеки, запросивши на новорічну майстерню учнів спеціального класу ЗОШ №10. Школярі з задоволенням  малювали новорічні малюнки, розфарбовували  розмальовки, а з картону створили  веселих сніговиків!Скільки радості та позитиву отримали діти від своїх робот, зроблених власноруч!
     

     Новорічні прикраси та композиції відображають оригінальність задумки, фантазію, старанність  дітей та підкреслюють своїм зовнішнім виглядом щирість, життєрадісність й  доброту школярів. 
        Але головне, що  новорічні дива, які виконані своїми руками, переносять  дітей в чудову новорічну казку!

   

   

       


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Масові заходи | Переглядів: 212 | Додав: tetyana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]