П`ятниця, 26.04.2024, 13:39 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2021 » Вересень » 16 » Дивосвіт поетичного слова
14:33
Дивосвіт поетичного слова

                 
    «Поезія – це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі», - ці слова належать перу сучасної української поетеси Ліні Костенко. Підтвердженням її слів стала зустріч в нашій бібліотеці місцевих поетів «Щирим серцем поезія лунає», яка відкрила свої двері всім любителям поезії нашого міста.

          

    На зустріч завітали гості декількох поколінь, починаючи від молоді і закінчуючи людьми поважного віку. В центрі уваги були наші місцеві поети:

         

     Анатолій Дмитрович Копцов – почесний громадянин міста, голова творчого об’днання «Пишущая братия», Світлана Єгорівна Курилюк – лаурет та переможець багатьох конкурсів, Сергій Федорович Васильєв – сімейний лікар та автор семи книжок, а також були присутні члени клубу «Біличаночка», старшокласники ЗОШ№9 та читачі нашої бібліотеки. Розпочався захід з виступу Анатолія Копцова – автора багатьох поетичних збірок, які є на полицях нашої бібліотеки. На його слова був написаний гімн міста Білицьке.

        Присутні уважно слухали вірші про шахтарську працю, людське буття, рідну природу та рідний край. Сподобалися гостям і вірші Сергія Васильєва, який на зустрічі презентував свою нову книгу «Разноголосица». У збірку ввійшли твори автора, які були написані за останні роки, а також філософська поема «Сократ поневоле».

       

       

     Не залишили байдужими і рядки віршів Світлани Курилюк «Небо плачет», «Мой путь», «Басня про воробья»,

     

     а також життєві вірші учениці 10 класу ЗОШ№9 Кримовської Алли та читача нашої бібліотеки Володимира Єріна.

     

     

    Учениця 10 класу ЗОШ №10 Саратова Олена прочитала вірші своєї сестри Наталії Саратової - Глінко, які ввійшли в збірку «Поетичний ланцюг Соборності».

     

    Підкорив слухачів своєю грою на баяні Олег Алєшков, лауреат багатьох конкурсів, а також наша читачка та член Ради ветеранів Олександра Федорівна Богданова, яка торкнула душу своєю піснею «Фронтовая сестра». 

Бібліотекарі познайомили присутніх з книгами, які вони отримали від Українського інституту книги

     
    Закінчилася зустріч, всі присутні отримали гарний настрій, позитив та бажання нових, яскравих зустрічей в бібліотеці!

     


 


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Масові заходи | Переглядів: 260 | Додав: tetyana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]