П`ятниця, 19.04.2024, 05:34 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2019 » Листопад » 13 » Добро починається з тебе!
16:27
Добро починається з тебе!

       
       Не секрет, що в сучасному високотехнологічному і швидкісному світі все частіше людські почуття та моральні якості відходять на другий план, і зокрема – доброти серед нас стало набагато менше – цей факт, на жаль, очевидний. Тому святкування Всесвітнього дня Доброти – ще один привід згадати про такі якості і категорії людських відносин як Доброта і допомогти людям усвідомити, що робити добро – це зовсім нескладно. Добро має здатність бути щедрим та не потребує нагороди. Справжнє добро можливе тільки за умови великого душевного багатства. Хто щедро робить добро, у відповідь отримує ще більше.
Добра людина схожа на ясне сонечко, тому що всіх вміє зігріти своєю любов’ю , турботою, ласкою, щирістю та щедрістю. І щоб жилося усім нам добре, у мирі і злагоді, необхідно щохвилини, щоденно творити добро!
     

       Саме сьогодні  у Всесвітній день  доброти  до Білицької міської бібліотеки завітала людина з добрим серцем Оксана Вікторівна Єрьоменко, яка подарувала  чимало цікавих книг до  бібліотечного фонду. Серед  подарованих  книг можна знайти літературу на різні смаки!Це  книги для тих, хто цікавиться кулінарією, рукоділлям, декоративними квітами та сучасними зачісками! Щиро вдячні за подаровані книги та добрий вчинок!
       Завжди пам’ятайте, щоб людям було добре поряд з вами, даруйте добро і воно повернеться до вас сторицею!
                                


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Масові заходи | Переглядів: 400 | Додав: tetyana | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]