П`ятниця, 29.03.2024, 01:47 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Листопад » 26 » «Друкарська братія» творить історію міста
13:36
«Друкарська братія» творить історію міста


       Зустрічі з поетами клубу «Друкарська братія» завжди проходять тепло, невимушено, творчо у незмінному місці – міській бібліотеці. Так і цьогоріч: 25 листопада відбувся вечір – автограф «Парад зірок поетичної майстерності». 
Розпочато вечір було музичним супроводом, який надали бібліотеці  учні Білицької музичної школи № 2 Лічковаха Іван та Олександр, Басистюк Олександр(педагог Андрєєв О.М.),

 

  педагог з класу скрипки Мальч Людмила Володимирівна зі своїми вихованцями

 

     та наймолодший на заході учасник – акордеоніст Олег Алешков (педагог Федорчук М.І.).

  Поети та гості заходу були приємно вражені майстерністю виконання музичних т    ворів, бурхливі оплески були тому підтвердженням. А потім – поетичне дійство. 
Голова клубу Анатолій Дмитрійович Копцов презентував бібліотеці свою нову книгу «Розповіді Гната Шахткова, для повнолітніх», зачитав улюблені вірші.

 

     Василій Максимович Брік теж  завітав не  з порожніми руками, а подарував три книги: «Зоряна криниця», «А пам'ять будет жить всегда», «Нам всем есть что об осени сказать». Василій Максимович також поділився новими, власними творчими надбаннями.

 

    Миколай Сергійович Новописний порадував усіх присутніх оптимістичним настроєм своєї лірики, оплески та посмішки були щирі! А ще поет подарував книгу «Рыцари слова», збірку сучасної поезії та малої прози авторів, що мешкають в Україні та за її межами.

 

    Лікар – поет Сергій Федорович Васильєв налаштував гостей на глибоку задумливість з приводу подій життя, які тільки здаються буденними.

 

   Надія Петрівна Мельник своїми віршами розчулила серце кожного.

  

   Григорій Іванович Заварзін виконав разом із Артемом Володимировичем Краснопольським «Гімн ветеранів» - пісню, затверджену Радою ветеранів Добропільщини, а також поділився новими віршами.

   Анжеліна Олександрівна Бойко, психолог з Білицького будинку інвалідів та людей похилого віку, зачитала вірші Ольги Соловей, підопічної. Юрій Федорович Кузьмич, підопічний, від доброго свого серця намалював і подарував бібліотеці малюнок «Осінній мотив».

    Методист Добропільської ЦБС Ольга Геннадіївна Супрядкіна  розповіла про книгу поетів м. Білозерське «Прикосновение», показала презентацію книги. Надана інформація збудила відчуття гордості за здібності наших земляків. Адже кожна книга,що писалася мешканцями невеличких шахтарських містечок, несе правду про себе, про свій край, про своє невелике, але рідне місто, яке, не дай Боже, колись зникне з географічної мапи. Саме про це «кричать» вірші – пам’ятайте, цінуйте, дізнавайтеся.
    Після офіційної частини вечора – автографа усіх поетів та гостей бібліотекарі запросили до чаювання із солодощами. Але й на цьому слова поезії не перестали літати залами бібліотеки. А найкращім відгуком відповідальній за захід Н.В.Піщенко від гостей було: «Запросіть мене ще на подібний захід», а від поетів: «Чекаємо на нову зустріч!»
     Низький уклін вам, знаменитості нашого міста, кропіткі творці поезії за вашу творчість, оптимізм, тонку лірику, тверду впевненість, сльози смутку, посмішки радості, гумористичні смішинки та й просто за те, що ви - гарні люди, спілкування з якими перетворюється на свято! Наснаги вам та музи творчої!
    Логічним завершенням вечора стали автографи поетів «Друкарської братії», які будуть зберігатися у бібліотеці вічно.


                              


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Масові заходи | Переглядів: 698 | Додав: tetyana | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]