П`ятниця, 19.04.2024, 02:29 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2020 » Листопад » 9 » Інструменти участі у житті громади
12:14
Інструменти участі у житті громади

     

        6 листопада в приміщенні молодіжного центру Палацу культури ім. Т. Г. Шевченка відбувся тренінг «Інструменти участі у житті громади». Цей захід був проведений працівниками міської бібліотеки та Палацу культури для мешканців м. Білицьке.

     

      Метою цього тренінгу стало залучення старшого  покоління до активного життя громади та можливість впливу на ухвалення рішень на місцевому та державному рівні.

     

        На тренінгу учасники дізналися що таке соціальна активність для людей поважного віку, що таке місцева ініціатива та громадський бюджет. На практичних заняттях присутні навчилися складати заяви, пропозиції, клопотання, зауваження, електронні петиції та скарги.

   

   Особливе задоволення отримали запрошені від цікавого спілкування. Всі учасники висловили подяку працівникам бібліотеки та робітникам Палацу культури за корисну інформацію та гарний спільний захід.
    Проєкт «Соціальна активність – категорія без віку» здійснюється громадською організацією «Фундація підтримки осіб старшого віку «Вік щастя» за підтримки Фонду сприяння демократії  Посольства США  в Україні. Погляди учасників заходу не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.


Нравится

Подібні новини:


Переглядів: 263 | Додав: tetyana | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]