П`ятниця, 19.04.2024, 16:00 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2021 » Березень » 5 » ЇЇ величність -  жінка!
12:27
ЇЇ величність -  жінка!

       З ледь відчутним  весняним  подихом  до нас приходить чудове жіноче свято 8 Березня. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті -  щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. Вона наповнює будні яскравими фарбами, спонукає до шляхетних вчинків, добрих справ. Саме напередодні цього чарівного свята в нашій бібліотеці відбулася літературно - музична композиція  «Чаруюча посмішка жінки».

       На цей захід бібліотекарі запросили жінок нашого міста. Святковий настрій їм подарували  працівники бібліотеки Юлія Великоіваненко та Тетяна Краснопольська.

                           

        Яскраві музичні виступи стали чудовим подарунком  до свята. Учні музичної школи Алєшков Олег (викладач Федорчук М. І.)

                           

  та Штагер Ілля (викладач  Федорчук М.І.)

                           

   привітали жінок чаруючими  композиціями.

        Окрасою заходу стали і пісні у виконанні Любові Коновалової, яка зачарувала жінок своєю позитивною енергетикою, щирістю та чудовим голосом, а також не менш зворушливими були вірші  поетеси – аматорки про любов, життя, жіночу долю, які не залишили байдужими нікого з присутніх.                               

        Запрошені гості прийшли на захід теж добре підготовленими, вони підтримували настрій жартівливими гуморесками та віршами.

                       

         Бібліотекарі презентували присутнім книжкову виставку «Жінка – величне, дивне слово». Свято пройшло в теплій, невимушеній атмосфері. Бібліотека щиро вдячна викладачам музичної школи за допомогу у проведенні свята.

Відвідавши наш захід, кожна жінка  отримала  не тільки гарний настрій, але і  квіти та  подарунки, зроблені своїми руками.

          


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Масові заходи | Переглядів: 284 | Додав: tetyana | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]