П`ятниця, 19.04.2024, 12:50 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2021 » Жовтень » 1 » Хай скроні наші посивіли, але душа ще молода!
14:17
Хай скроні наші посивіли, але душа ще молода!

      
      Міжнародний день людей похилого віку – це особливе свято, яке відзначається в багатьох країнах світу з 1992 року. Осінь життя, як і осінь року, треба сприймати із вдячністю, якщо розібратися, то цей період життя має не лише недоліки, але й свої певні переваги. До плюсів поважного віку можна віднести не лише збільшення вільного часу, а й можливість духовного вдосконалення, розкриття й втілення багатьох талантів.
     

    Саме в чудовий осінній день 1 жовтня відбулися літературні посиденьки «Ніжна мелодія осені», які зібрали у бібліотеці  людей поважного віку, місцевих поетів та шанувальників книги .

   

   Лунали ліричні вірші Анатолія Копцова, Сергія Васильєва, Світлани Курилюк, сердечні слова  чергувалися з музичними номерами Олександри Федорівни Богдановою та теплими привітаннями на адресу людей поважного  віку.

   

    Осіння зустріч налаштувала на тепле спілкування.

   

    Бібліотекарі від щирого серця побажали щастя, здоров’я та багато радісних днів людям поважного віку. Вони створили теплу, дружню атмосферу в  світлому та затишному приміщені бібліотеки. Літературні посиденьки  пройшли в атмосфері згуртованості, добра та щирості.
     

    Отже, як бачимо життя продовжується і в період похилого віку, більше того воно залишається цікавим, багатогранним, і часто дарує людям приємні сюрпризи, дає змогу зайнятися тим, що до душі і на що раніше не вистачало часу. Отже, живіть активно, щасливо, творіть, вдосконалюйте себе, спілкуйтесь, радійте, усміхайтеся – і зрозумієте, що життя прекрасне.


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Масові заходи | Переглядів: 227 | Додав: tetyana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]