Вівторок, 30.04.2024, 08:53 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2020 » Серпень » 19 » Хай в серці живе Україна!
14:46
Хай в серці живе Україна!

        
         Україна живе в серці кожного українця: маленького хлопчика з залитої сонцем пісочниці, романтичної білявки в блакитній сукні, і серйозного дядечки з кейсом у руці. Любити, знати історію та звичаї своєї Батьківщини –  святий обов’язок усіх її жителів. І в цьому як завжди допомагає місцева бібліотека!
 З нагоди відзначення державних свят: Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України у бібліотеці-філії №4 відбулася низка цікавих і пізнавальних заходів - патріотичний калейдоскоп «Я люблю Україну!».

       

        Діти читали вірші про Україну та рідний край, звучали музичні  твори «Пісня солов’їна, рідна Україна!». В читальному залі  відвідувачі  ознайомилися з постійно діючою виставкою - експозицією «Я вірю в майбутнє твоє, Україно!», на якій  представлена література  з історії  нашої держави,  обереги, символи  України. Сподобалися їм і інтернет-мандри «Моя прекрасна Україна».

     

        Діти отримали можливість перевірити свої знання, прийнявши участь у вікторині «Квітуча моя Україна», а також в онлайн-вікторині «Україна  унікальна, Україна надзвичайна». Маленькі художники із задоволенням  прийняли участь у конкурсі малюнків на асфальті «Моя Україна».

     

      

      

       Закінчилися заходи у  жовто-блакитному вимірі – діти випустили в небо кульки з вигуками «Моя країна – Україна!» та «Хай в серці живе Україна!».

      

      


 


Нравится

Подібні новини:


Переглядів: 314 | Додав: tetyana | Рейтинг: 1.3/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]