Субота, 20.04.2024, 02:18 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2017 » Грудень » 14 » Магія слова історію творить
10:35
Магія слова історію творить

        
      Зимова погода дарує можливість зібратися разом, у теплому колі знайомих, творців та друзів.  А якщо цьому сприяє й атмосфера закладу – міської бібліотеки - філії № 4 Добропільської ЦБС, то й зустріч відбудеться на вищому рівні. Захід «Крила кольору неба» сповістив світ про появу довгоочікуваної збірки прози та поезії  білицьких та добропільських авторів «Связь поколений». 
    У грудні колектив поетів – аматорів «Друкарська братія» поділився творчим надбанням із бібліотекарями та гостями заходу, презентувавши твори збірки «Связь поколений». Поетичні рядки Вадима Большакова, Григорія Заварзіна,

                                                  

     Сергія Васильєва, Лідії Горобченко, Надії Мельник,

                             

                                                 

Ніни Головченко, Анатолія Копцова, зігрівали душу та залишалися у пам’яті. Не всі учасники змогли відвідати захід, але їхні вірші звучали з вуст запрошених: солідні Василя Брика, теплі Світлани Курилюк, краєзнавчі Геннадія Романенка, ліричні Наталі Саратової,  життєві Наталії Султанової, стверджувальні Надії Фатькіної,молодіжні Кристини Цихоцької, мелодійні Анжеліки Ямборко, звучали уривки з прози Віктора Коцаря, Анатолія Плетня. Звісно, згадали тих людей, що творили для свого міста, залишили по собі пам'ять, але які вже не з нами: Булата Бутунаєва, Павла та  Олександра Сребранець, Галину Чалу, Тетяну та Вадима Добровольських, Людмилу Олексієнко, Григорія Губу, Віктора Леонова. Завжди існує зв'язок між поколіннями, який своєю міцністю доводить необхідність існування таких невеличких шахтарських містечок, як наше Білицьке. Адже неможливо існувати матерям та батькам без дітей, дідусям та бабусям без онуків, друзям без друзів. Тому збірка «Связь поколений» сподобається усім закоханим у свій рідний край та своє місто, тому й існує незвідана магія слова, що керує нашими діями. Творчості Вам, радості, щасливих зимових свят, дорогі поети!
                            


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Масові заходи | Переглядів: 637 | Додав: tetyana | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]