Четвер, 25.04.2024, 14:22 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2019 » Листопад » 21 » Майдан у серці українців.
14:33
Майдан у серці українців.

          
              Щороку 21 листопада в нашій країні відзначають День Гідності та Свободи, встановлений Указом Президента України у 2014 році. Цього дня українці віддають шану патріотизму й мужності громадян,  що стали учасниками Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 – 2014 років, піднялися на захист демократичних цінностей, прав і свобод  людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. 
       

          З нагоди цієї події в Білицькій міській бібліотеці розгорнуто викладку книг «Майдан у серці українців», на якій представлені художні твори та довідкові матеріали по даній тематиці.

     

         Бібліотекарі запросили на патріотичну годину «У їхніх серцях жила Україна» учнів 2 класу ЗОШ№10 для вшанування патріотизму і мужності громадян та пам’яті молодих людей, які постали на захист України під час Революції  Гідності.

     

        Учні подивилися відео «Революція Гідності. Пишемо історію". Діти дізналися, що ця революція змінила, згуртувала свідомих, зрілих громадян – справжніх патріотів Батьківщини. Але шанс на зміни дістався дорогою ціною – ціною людських втрат. Тому школярі вшанували пам’ять загиблих героїв хвилиною мовчання та запалили свічку пам’яті.
    Пам’ятаймо, що Революція Гідності не завершилася, вона продовжується на сході нашої країни. Саме завдяки мужності українських військових, ми зараз можемо спокійно жити.

     
                               


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Масові заходи | Переглядів: 375 | Додав: tetyana | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]