Середа, 24.04.2024, 09:52 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2020 » Квітень » 17 » Нехай земля квітує всюди – природу збережемо, люди!
10:04
Нехай земля квітує всюди – природу збережемо, люди!

             

           Ми живемо на найдивовижнішій планеті – планеті світлих сонячних ранків, яскравих лагідних днів  і тихих зоряних ночей, що пахнуть м’ятою та матіолою. На планеті, що дарує найщиріші почуття і щастя тим, хто шанує, любить та оберігає її! Земля — колиска людства. Давайте спробуємо зазирнути в обличчя нашої планети, побачити яка вона, … як співає…, радіє, … почути як плаче… , як стогне від болю, якого їй завдають люди Земля - наш спільний дім, який ми повинні оберігати і про який повинні піклуватися». Її обличчя під впливом діяльності людини постійно змінюється. Ми - люди XXІ століття - майже ненароком для себе раптом опинились у подвійній ролі свідків і винуватців катастрофічних змін на Землі. І недарма, починаючи з 2010 року, в наших календарях на міжнародному рівні з’явився знаковий день – Всесвітній день Матері – Землі,який в нашій країні відзначається 22 квітня.

        Саме  до  цієї  дати в нашій бібліотеці  презентована тематична  виставка – застереження  «Земля  - наша мати, будемо про неї  дбати!», на якій представлені книги, в яких висвітлені проблеми навколишнього середовища та наслідки впливу діяльності людини на довкілля. Виставка  може стати в нагоді студентам, екологам та усім тим, хто цікавиться взаємовідносинами людини і природи.

        Всесвітній день Землі. Цей день – нагадування про екологічні катастрофи, день, коли кожна людина має можливість замислитися над тим, що вона може зробити для вирішення екологічних проблем. В цей день кожен мешканець планети може зробити свій маленький внесок у справу захисту навколишнього середовища: очистити від сміття прилеглі території, висадити хоча б одне дерево, відмовитися хоча б на день від використання автомобіля...                              

 


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Виставки | Переглядів: 327 | Додав: tetyana | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]