Субота, 20.04.2024, 15:43 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2015 » Травень » 5 » Пам`ять стукає в наші серця
09:14
Пам`ять стукає в наші серця

День Перемоги Радянського Союзу над фашистською Німеччиною у Великій Вітчизняній війні був і залишається одним з найбільш шанованих свят у країнах колишнього Радянського Союзу. На відділі дорослого абонементу нашої бібліотеки для читачів презентується книжкова виставка-експозиція «За честь, за славу рідної землі!»

За першим розділом виставки «Подвиг народу – подвиг безсмертя» знаходиться документальна та довідкова література, присвячена перебігу подій Великої Вітчизняної війни.

Документи другого розділу «Україна в полум’ї війни» розкажуть про український народ, який зробив вагомий внесок у перемогу. Україна разом з іншими учасниками антигітлерівської коаліції виступила фундатором Організації Об’єднаних Націй.

На третьому, краєзнавчому, розділі виставки «Час між мною та війною» розташовані документальні книги, які містять інформацію про події, людей, героїв, невідомі та відомі сторінки історії Донбасу за часів Великої Вітчизняної війни.

Четвертий розділ «Сторінками літературної пам’яті» подарує читачам спілкування з минулим, оздобленим художнім стилем. Поети і письменники розкажуть про все, що відбувалося у світі та душах у криваві передвоєнні, воєнні та післявоєнні часи.

Запрошуємо усіх читачів та гостей бібліотеки відвідати книжкову виставку «За честь, за славу рідної землі!» та підібрати для себе літературу, що допоможе з відстані років сказати слово «дякую» та схилити голову перед воїнами, яким ми завдячуємо своїм життям.


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Велика Вітчизняна війна | Переглядів: 895 | Додав: tetyana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]