Середа, 24.04.2024, 14:37 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2021 » Березень » 19 » Подорож до країни «Читляндії
16:25
Подорож до країни «Читляндії

     
         Щороку у дні весняних канікул  бібліотеки України проводять Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги, який  набув сьогодні особливого змісту, адже в наш  час інтенсивного розвитку інформаційних технологій та швидкого Інтернету, надзвичайно важливо зберегти в дітях любов до читання. Нічого не може замінити спілкування дитини зі справжньою книгою, а бібліотеки  у сучасному світі залишаються чи не єдиним осередком  дозвілля, де навчають дитину не просто читати, а систематично думати та аналізувати, допомагають дітям відчути радість спілкування з книгою. З метою прищеплення учням любові до книжки, дбайливого ставлення до неї, виховання потреби в читанні наша бібліотека напередодні Всеукраїнського тижня дитячого читання  прийняла активну участь в його проведенні.  

   

         Книжкова виставка «Мандруємо світом» порадувала  читачів дитячого абонемента  чарівними історіями та улюбленими героями. Чудові хвилини спілкування подарували працівники міської бібліотеки учням 4 класу ЗОШ №9 ( кл. керівник Кулішова А.А.), запросивши їх на гру – вікторину  «Подорож  до країни Читляндіїї».

   

       Відгадування загадок, ігрові конкурси «Добери слово», « Казковий одяг», бліц - турнір «Ерудиція», казковий тест «Чи знаєте ви?» - всі ці  завдання не тільки додали  дітям нових знань, але і веселощів та  гарного настрою.

     

      Не менш пізнавальним та корисним для дітей  була і вікторина  «Твій друг - книга».

     

      Діти із задоволенням прийняли участь в обговоренні питання «Для чого людині потрібна книга та яку роль вона відіграє в її житті». Важливим стало і обговорення  правил користування книгою та її зберігання.  

 
     

     Тиждень дитячого читання закінчиться, але читання супроводжує нас все життя. Навколо людини, яка любить читати завжди багато розумних, добрих і вірних друзів! І свято читання завжди разом із вами, зовсім близько – ось тут, у нашій бібліотеці! Ми завжди раді бачити вас, дорогі читачі!


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Масові заходи | Переглядів: 254 | Додав: tetyana | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]