П`ятниця, 19.04.2024, 22:51 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2017 » Квітень » 7 » Подорожуємо Країною здоров’я разом!
14:51
Подорожуємо Країною здоров’я разом!


                      

                Кожна людина хоче бути гарною,   жити в гармонії,  бути здоровою.
 Відомо, що здоров’ я – це одна з найбільш життєво важливих цінностей людини, це те, без чого вона не може бути щасливою. В цьому переконалися учні 3-А класу ЗОШ №10 (класний керівник Скрипник Т.О.), прийнявши участь у святі здоров’я «Діти обирають здоров’я» ,яке влаштували для них бібліотекарі міської бібліотеки. Зачарувало глядачів театралізоване дійство  «Казки про маленького принца»,  в якому діти проявили себе  гарними акторами. Веселий настрій , дух змагання супроводжував школярів на протязі всіх спортивних конкурсів та ігрових завдань: «Хто найспритніший?», «Хто найшвидше?», в яких школярі показали свої  вміння у володінні обручем, м’ячем, скакалкою, гантелями та іншими знаряддями.

                       

Цікавими для учнів були і вікторини «Корисні та шкідливі звички» та «Спортивна». Повеселили дітей і  гумористичні  сценки  «Булка із сиром»  та «Про Степана і сметану», в яких приймали участь школярі.

                   
Відвідавши бібліотечний захід учні  отримали не тільки багато позитивних емоцій,гарний настрій, але і багато корисної інформації про те, що здоров’я – це одна з головних умов досягнення успіху в житті, безцінний скарб, дарований Природою! Пам’ятайте, що Ваше здоров’я - у Ваших руках. Будьте здоровими!

           

          

        


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Масові заходи | Переглядів: 661 | Додав: tetyana | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]