Субота, 20.04.2024, 18:25 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2017 » Березень » 22 » Поезія — безсмертний дотик до душі
11:17
Поезія — безсмертний дотик до душі

                                   
           Щороку у березні  світ відзначає Всесвітній день поезії.
Щоб привернути увагу суспільства до поезії, як до джерела, відповідей на багато питань людства як до мистецтва, повністю відкритого людям, на 30-ї сесії ЮНЕСКО у 1999 році було прийнято рішення: 21 березня кожного року відзначати Всесвітній день поезії.

                               
       На літературному вечорі «Поезія — безсмертний дотик до душі» в бібліотеці-філії №4  зібралися ті, хто любить, розуміє і цінує поезію. Це почесний громадянин міста Білицького,голова літературного клубу «Пишущая братия» Копцов Анатолій Дмитрович, члени клубу: Бахтін Євген,Мельник Надія, Брик Василь Максимович, Курилюк Світлана, Васильєв Сергій, Новописний Микола, Ковальчук Юлія та гості свята.

                             

         Саме вона, поезія, була господинею вечора. Кожен з присутніх натхненно читав  свої вірші про рідну Україну, місто Білицьке, про маму, бабусю, весну, природу і, звичайно ж, про кохання і щастя. А також звучали гуморески у виконанні Головченко Ніни Миколаївни. 

                               
        З надзвичайною теплотою і невимушеністю пройшов вечір поезії.  Його супроводжували яскраві  відеоролики  «Весна пришла» оркестр Поля Моріа, «Мама – мамочка» і т. д. Прослуховування прекрасних поетичних творів  надавало святу незвичної атмосфери.

                               

      Ведуча заходу Краснопольська Т.В. поздоровила всіх зі святом, побажала міцного здоров'я, щастя, натхнення та творчих успіхів. Ще довго не розходилися присутні, за чашкою чаю  лунали вірші наших поетів – аматорів.

                  


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Зустрічі клубу «Пишущая братия» | Переглядів: 810 | Додав: tetyana | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]