П`ятниця, 19.04.2024, 21:57 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2021 » Травень » 18 » Правильний вибір професії - успішне майбутнє
15:13
Правильний вибір професії - успішне майбутнє

       

             Одним із найважливіших кроків у житті є вибір професії. Усвідомлений вибір професії впливає на подальше життя, визначає успішність самореалізації, соціалізації, кар’єрного і професійного зростання. Адже займатися тим, що тебе цікавить, приносить радість, – одна з умов відчуття життєвої повноцінності. А улюблена, омріяна професія - це запорука успішного й щасливого життя будь-якої без винятку людини.
            Саме для того, аби допомогти дітям визначитися з планами на майбутнє, дізнатися про найбільш затребувані на сьогоднішній день професії, бібліотекар Великоіваненко Ю. О. підготувала профорієнтаційний тренінг «Правильний вибір професії - успішне майбутнє» для учнів 9 класу Білицької ЗОШ І-ІІІ ст. №9, який відбувся 18 травня у Білицькій міській бібліотеці - філії. Розпочався тренінг з відео перегляду роликів «Як обрати майбутню професію» та «Три кроки до професії своєї мрії», наприкінці якого відбулася дискусія, кожен учень отримав відповідь на питання, які цікавили.

       

          Юлія Олександрівна організувала для учнів ігри «Аукціон життя» та «Правильний вибір», які були дуже цікаві, пізнавальні та корисні. Проведений тренінг допоміг сформувати і зміцнити позитивні цінності та переконання учнів стосовно майбутнього; розвити самопізнання; навчити старшокласників приймати правильні життєві рішення, робити зважені вчинки замість того, щоб діяти імпульсивно; сформувати почуття відповідальності за свої діяння. Адже будь-яка робота приноситиме користь і задоволення тільки тоді, коли ти вкладатимеш в неї свою душу та знання. Дякуємо адміністрації школи ЗОШ І-ІІІ ст. №9 та класному керівнику Дмитрук І. М. за співпрацю.


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Масові заходи | Переглядів: 282 | Додав: tetyana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]