Вівторок, 16.04.2024, 06:37 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2019 » Липень » 27 » Рослини здоров`я бережуть
12:41
Рослини здоров`я бережуть


                   

         Терміном «росли́ни» зазвичай називають представників царства Зелені рослини. Зелені рослини — царство живих організмів. Назва була запропонована у 1981 році, щоб відрізнити представників царства від попереднього визначення рослин, які до того не утворювали монофілетичну групу. Також царство відоме під назвою Chlorobionta або група Chlorophyta/Embryophyta. Більшість членів царства були включені до царства Рослини (Plantae) в 1866 Ернстом Геккелем. Представники царства — автотрофні організми, для яких є характерною здатність до фотосинтезу та наявність щільної клітинної оболонки, яка утворена здебільшого целюлозою. Запасною речовиною у рослин є, як правило, крохмаль. Рослини є першою ланкою всіх харчових ланцюжків, так що від них залежить життя тварин. Вони є джерелом більш як десяти тисяч біологічно активних речовин, які діють на організм людини та тварин, зокрема при вживанні у їжу.
Вивченням рослин займається ботаніка.
       Виставка – порада «Рослини дивовижної сили» ознайомить відвідувачів бібліотеки з трав`яним  багатством України. Кожна травинка , кожна квітка, рослинка несуть користь людині й тварині, якщо мати знання з цієї галузі. Чисте личко, м`які ручки, відсутність дерматиту нададуть лікарські трави. Соматичне здоров`я також можна підтримувати за допомогою трав. Про все це можна довідатись з періодичних видань бібліотеки , з запропонованих довідників. Також не будемо забувати про улюблені кімнатні рослини, що радують душу та прикрашають приміщення. Книгам про кімнатні рослини також приділено увагу. 
З періодичного видання «1000 секретів» чарівне жіноцтво дізнається як бюджетним варіантом з допомогою рослин зробити ручки м`якішими  або волосся блискучішим. З  видання садівники аматори «Хозяин.  Дом. Сад. Огород» та «Домовой» допоможуть підвищити врожай з присадибної дільниці. Часопис «Українська культура» розповість про значення рослин у житті наших предків.
Завітайте до виставки-поради «Рослини дивовижної сили» на гостини!


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Виставки | Переглядів: 397 | Додав: tetyana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]