Четвер, 25.04.2024, 02:54 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2021 » Січень » 29 » Соціальна активність не має меж
13:16
Соціальна активність не має меж

    
   Наша бібліотека продовжила тренінги з мешканцями місцевої  громади, розширивши свої можливості та межі. Цього разу така зустріч відбулася у Водянському будинку культури 28 січня цього року. Мешканці селища були запрошені на тренінг «Громадська освіта для людей поважного віку», який розпочався з представлення нових послуг, запропонованих сьогодні нашою бібліотекою.

   

   Далі присутні  отримали багато нової та корисної інформації стосовно можливостей впливу на ухвалення  рішень на місцевому та державному рівні, дізнались про різні інструменти участі,які сприяють підвищенню компетентності людей поважного віку в процесах спілкування з владою, залучення до життя громади.

   

   

  На тренінгу мешканці селища навчилися складати різні види звернень, отримали більш змістовну інформацію про те, що таке бюджет участі, місцева ініціатива, запит на доступ  до публічної  інформації, тощо. Зацікавив присутніх і сайт Добропільської міської ради, який ознайомив їх з електронними петиціями, які є актуальними в нашій громаді сьогодні.

  
   Тренінг пройшов  у дружній  та  теплій атмосфері, на якому панували доброзичливість, щирість та найважливіше – громадська активність. Мешканці селища висловили побажання  проведення нових  тренінгів та інших заходів.
   Наша бібліотека щиро вдячна працівникам  Водянського будинку культури за співпрацю та допомогу у проведенні спільного заходу. Сподіваємось, що такі зустрічі стануть постійними, бажаними та корисними для мешканців місцевої громади. 

 


 


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Масові заходи | Переглядів: 190 | Додав: tetyana | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]