Вівторок, 23.04.2024, 16:30 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2022 » Березень » 21 » Світло поетичного дару
12:56
Світло поетичного дару

     

       Вже стало доброю традицією зустріч місцевих поетів в Білицькій міській бібліотеці. І цього разу саме 21 березня, коли світ відзначає Міжнародний день поезії , в читальній залі відбулася така зустріч «Поетичні таланти нашого міста», на яку завітав голова клубу за інтересами «Пишущая братия», почесний громадянин нашого міста Анатолій Дмитрович Копцов зі своєю дружиною Годованюк Людмилою Олександрівною. Незабутнім подарунком для нашої бібліотеки стала картина Австрійської національної бібліотеки, яку власноруч виготувала Людмила Олександрівна .

    

     Анатолій Дмитрович – це саме та людина, для якого поезія – це мистецтво, що вірує у правду і любов, радощі і страждання, зустрічі і розлуки, тому вона, поезія, живе й житиме, доки його людське серце буде наповнюватись найкращими та найглибшими почуттями.

   

    З любов’ю та натхненням поділився наш гість з присутніми своїми ліричними віршами, але особливо вразили його вірші «Ода хлібу», «Молитва безбожника» та поема «Признание Донбассу», яка не залишає байдужим саме в наш буремний час.

   

    На заході присутні ознайомилися з книжковою виставкою «Дивосвіт поетичного дару», на якій представлені книги місцевих авторів нашого краю, які є в нашій бібліотеці. Працівники та користувачі бібліотеки щиро вдячні нашому поету – земляку Анатолію Дмитровичу Копцову за те, що він намагається, незважаючи ні на що, донести до своїх читачів найголовніше - силу друкованого слова, жагу до життя та прославлення своєї малої Батьківщини. Творчого натхнення, міцного здоров’я та всього доброго бажаємо вам у Всесвітній день поезії! Зі святом!

                                        


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Масові заходи | Переглядів: 210 | Додав: tetyana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]