Вівторок, 23.04.2024, 22:05 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2021 » Березень » 5 » Весна. Кохання. Жінка
09:38
Весна. Кохання. Жінка

                                                                                                                      
        Протягом багатьох століть люди оспівували та прославляли в піснях і віршах образ матері - берегині чи коханої жінки, благословляючи її ім'я. Українки вже багато століть виявляють і велич почуттів, і талант материнства, і велич справ. 
      В читальній залі бібліотеки для широкого кола читачів  до Міжнародного  дня 8 Березня  презентована книжкова виставка «Жінка – величне, дивне слово», яка складається з трьох розділів.

       

      На першому розділі «Жінки, що прославили Україну»  відвідувачі зможуть ознайомитись з історичними романами Валентина Чемериса  «Ярославна», «Анна Київська», «Рогнеда», з книгою – есе Юрія Хорунжого «Шляхетні українки» та романом Павла Нанієва «Тричі продана», яка полонила серце молодого султана Сулеймана і стала всемогутньою Роксоланою. Можна навести чималий список жінок, які прославляли рідну землю. Це поетеси Леся Українка та Ліна Костенко, твори яких теж представлені на виставці.
   

    Другий розділ «Я-жінка! Я-весна! Я-мати!» надасть інформацію про те, як скористатися порадами по вихованню дитини, як бути успішною та як найдовше залишатися чарівною, красивою та здоровою.
    Третій розділ «У гармонії з собою і світом» стане у нагоді для жінок, які цікавляться домашнім господарством, містить  книги  по догляду за кімнатними рослинами та облаштуванню домівки, по в’язанню та вишивці, допоможе підібрати для себе гарну зачіску. 
   На виставці представлені видання, в яких образ жінки подається у різних сферах її діяльності.  Завітайте до бібліотеки та оберіть собі книгу для душі!

                     

 
 

                                                                                                                   

 

 


Нравится

Подібні новини:


Переглядів: 273 | Додав: tetyana | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]