П`ятниця, 19.04.2024, 10:04 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2019 » Червень » 6 » Від казки до поеми
14:13
Від казки до поеми

6 червня – 220 років від дня народження Олександра Пушкіна

                 
                  Олександр Сергійович  народився в Москві, був сином небагатого поміщика Сергія Львовича Пушкіна. Дитинство було нерадісне. Батько і мати мало приділяли уваги хлопцю. У дитинстві Олександр мав дуже нервовий характер: він був мовчазний, ледачий, млявий; пустував і вибрикував, не слухався батьків, за що його строго карали…Минули роки, і неслухняний хлопчик став відомим на весь світ поетом. Літературна творчість великого поета Олександра Сергійовича Пушкіна супроводжує нас протягом усього життя. Його твори об'єднують людей різного віку, віросповідань, національностей, переводяться на десятки мов світу. Ми практично на пам'ять знаємо багато його творів і навіть у повсякденному житті часто використовуємо цитати з них. Іноді зустрічаємо пори року такими пушкінськими рядками: "Мороз и солнце! День чудесный!" або "Унылая пора, очей очарованье…" чи підходимо до дзеркала з фразою: "Я ль на свете всех милее?".  

          

          День «Пушкінських мандрів», присвячений відомому поету, відбувся в міській бібліотеці , цей день включив в себе наступні заходи: голосні читання «Читаємо казки О.Пушкіна», мультсерпантин «Там на неведомых дорожках», вікторину по казкам О.С. Пушкіна «Казки Олександра Пушкіна». На заходи бібліотеки завітали діти пришкільного табору «Веселка» загону «Смайлики».

         

          Весело та радісно було в бібліотеці під час проведення заходів. Бібліотекарі почули багато приємних слів вдячності від маленьких відвідувачів та користувачів.

         


Нравится

Подібні новини:


Переглядів: 359 | Додав: tetyana | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]