Четвер, 25.04.2024, 21:52 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2019 » Грудень » 3 » Відкрий серце для добра
14:44
Відкрий серце для добра

           

          Щороку 3 грудня у світі відзначається Міжнародний день інвалідів, який проголошено Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році. Відзначення цієї дати спрямоване на посилення уваги до проблем інвалідів, захисту їх гідності, прав і благополуччя. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до людей з особливими потребами. Знаємо, що люди з особливими потребами дуже тонко, чутливо сприймають світ і все, що в ньому діється. Так як  книжки вчать нас різних знань, так особливі люди навчають нас любові, бути щирими, добрими, гуманними.
         

          3 грудня бібліотекарів Білицької бібліотеки – філії №4 Добропільської міської ЦБС запросили до Білицького будинку - інтернату для людей похилого віку та людей з обмеженими можливостями   на концерт присвячений  Міжнародному дню інвалідів. До присутніх звернулася  директор  Коцар Катерина Іванівна. Вона знайшла чудові слова вдячності мешканцям за їхню мудрість, ласку і тепло. Від щирого серця побажала здоров'я. Щорічно працівники БДІ готуються до цього дня, відбираючи концертні номери та проводячи репетиції зі своїми підопічними.

       

         З перших хвилин виступу, з перших поетичних рядків артисти – аматори будинку – інтернату захопили всіх присутніх оптимізмом, життєрадісністю й життєлюбством, вірою в добро й в людей. Ні про які обмежені можливості чи особливі потреби не йшлося.  Вони підготували та провели концерт з великим бажанням подарувати радість людям.

     

      Лунали ліричні вірші, сердечні слова чергувалися з музичними номерами. Концерт залишив по собі теплі спогади та віру, що у тісній співпраці з БДІ народжується справжнє розуміння значення слова «життя».  

     

      Бібліотекарі  міської бібліотеки подарували в бібліотеку БДІ книги та побажали присутнім натхнення, віру в себе та в людей, здоров’я, тепла та затишку.   Бібліотека сьогодні –  заклад, який залишає  за собою виконання соціальних послуг  і докладає максимум зусиль для створення умов по організації обслуговування людей з обмеженими можливостями. Книга має унікальну здібність – вона лікує людські душі та тіла. Тому бібліотекарі запрошують мешканців БДІ до бібліотеки та читання! Бібліотекарі вдячні директору Коцар Катерині Іванівні, зам. директора  Глущенко Олені Петрівні, культ організатору Пилипенко Світлані Анатоліївні, бібліотекарю Хархан Оксані Сергіївні за дозвілля БДІ, за співпрацю з міською бібліотекою.
                              


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Співпраця з Будинком-інтернатом | Переглядів: 385 | Додав: tetyana | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]