П`ятниця, 29.03.2024, 12:21 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2017 » Травень » 17 » Вільний простір для мислення!
14:26
Вільний простір для мислення!

           

       Святкування Дня Європи в Україні доводить, що українці підтверджують наявність європейських цінностей у наших серцях. Взагалі цінність, за Академічним тлумачним словником, - це те, що має певну матеріальну або духовну вартість. Життя має цінність? Так! Добро до інших? Так! Повага до досвіду? Так! Дружба, гідність, щастя, національні здобутки? Так! Так! Так!
Договір про Європейський союз у своїй версії 2009 року заявляє: «Керуючись
культурною, релігійною й гуманістичною спадщиною Європи, з якого розвилися
загальні цінності, що становлять нерушимі та невід'ємні права людської особистості,
так само як свобода, демократія, рівність і правова Держава». Найголовнішими з-поміж європейських цінностей для українців є свобода думки та дії і усвідомлення гордості за те, що ти громадянин саме цієї держави.
      Представлена у нашій бібліотеці – філії № 4 книжкова виставка «Україна на шляху до Європи» ознайомить відвідувачів із літературним надбанням країн Європейського Союзу, тематична папка «Європейські барви» надасть інформацію про історію створення Союзу, про країни, що входять до його складу, серія книг «Невідома Україна» надасть змогу читачеві оцінити значення нашої країни у європейській спільноті.
     Віночок з яскравими стрічками та кукли - мотанки «День – Ніч» налаштовують на позитивне сприйняття нашої культури, яку творив народ. 

                               


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Виставки | Переглядів: 631 | Додав: tetyana | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]