Вівторок, 23.04.2024, 11:56 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2013 » Грудень » 18 » Він уночі мандрує, сном і казкою чарує!
16:30
Він уночі мандрує, сном і казкою чарує!

 

Із циклу зимових свят найбільш «дитячим» вважається в Україні День Святого Миколая, 19 грудня. Здавна до цього свята урочисто готувалися. Увечері найповажніша в родині особа, переважно дідусь, перевдягався на вулиці в доброго Миколая і заходив до оселі з подарунками.

 

Традиційно Святий Миколай завітав до найдобрішої оселі всього міста – бібліотеки. З нетерпінням його чекали учні 4 класу (кл. керівник Кічма Н.А.). Діти підготували багато віршів, пісень, казочок, якими розважали Миколая.

Свято проводила Краснопольська Т.В. Завітала і весела поштарка, яка принесла на свято дитячі листи-побажання і телеграму від батьків Святому Миколаю. Можна не турбуватися про виконання прохань малюків, тому що листи потрапили за адресою,  а добрий сивий дідусь завжди виконує бажання слухняних дітей. Для того, щоб отримати гарний подарунок саме від Святого Миколая, кожна дитина повинна цілий рік своїми вчинками не розчаровувати  його, слухаючи та поважаючи старших.

Несподіваним подарунком для дітей був перегляд мультика про бешкетницю Машу. А музичний керівник Краснопольський А.В. влаштував дитячу танцювальну дискотеку з  хороводом біля яскраво прибраної ялинки. Барковська Н.М. - голова шкільного  батьківського комітету - пригостила дітей солодощами.

Свято в бібліотеці залишило всім присутнім веселий настрій, усмішки та відчуття тепла і добра в душі. На згадку про себе Святий Миколай ( бібліотекар Піщенко Н.В.) подарував усім календарики.

Зі святом Вас, шановні читачі бібліотеки та відвідувачі сайту, з Днем Святого Миколая!

                                   Пісню слави заспіваймо

                                   Щирим серцем нині враз,

                                   Миколая зустрічаймо

                                   В цей святий, величний  час!

З повагою, дружній 
колектив міської бібліотеки


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Християнські свята | Переглядів: 1322 | Додав: tetyana | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]