П`ятниця, 19.04.2024, 01:07 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2017 » Грудень » 15 » ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО КОНКУРСУ «КНИЖКОВІ МАЙСТРИ «МОЯ УКРАЇНА»!
09:58
ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО КОНКУРСУ «КНИЖКОВІ МАЙСТРИ «МОЯ УКРАЇНА»!

      
   Олега Алешкова та Поліну Дмитрук, постійних читачів Білицької міської бібліотеки – філії №4, учнів 5 класу ЗОШ №10  за зайняте 2 місце в Міжрегіональному конкурсі на кращу дитячу книжку – саморобку «Книжкові майстри. «Моя Україна». 
   Конкурс проводився з ініціативи Управління культури Полтавської обласної державної адміністрації, Полтавської обласної бібліотеки для дітей ім. Панаса Мирного, дитячої центральної бібліотеки ім. О.С.Пушкіна Краматорської міської централізованої бібліотечної системи. 
   Метою цього конкурсу було покращення змісту і якості роботи бібліотек з патріотичного виховання підростаючого покоління, росту національно-патріотичної самосвідомості дітей та підлітків, мотивації їх до вивчення історії України та свого краю, створення умов для реалізації інтелектуальних і творчих здібностей кожної окремої дитини в колективі, розвитку загальної зацікавленості школярів у читанні, завдяки створенню власними руками книги, як результату плідної співпраці багатьох людей та засобу самовираження; розвитку міжрегіонального культурного співробітництва між бібліотеками Полтавської, Донецької та Луганської областей, налагодження на творчих засадах діалогу між дітьми з різних регіонів України.

     
  Конкурс проводився протягом червня-грудня 2017 року серед дітей трьох вікових категорій: 6-9 років (користувачі-учні 1, 2, 3, 4 класів); 10-12 років (користувачі-учні 5, 6, 7 класів); 13-16 років (користувачі-учні 8, 9 класів). 
В кожній віковій категорії були встановлені номінації: кращий поетичний твір; кращий прозовий твір; краще оформлення. Олег і Поліна отримали 2 місце в номінації «Краще оформлення». 
  Всього на конкурс було подано 32 книжки-саморобки. За отриманням призу діти їздили до м. Краматорська у Дитячу центральну бібліотеку імені О.Пушкіна.  
          Вітаємо Олега та Поліну. Бажаємо перемог! Так тримати!

           

   

https://www.youtube.com/watch?v=scAhpNTpoNI

https://www.youtube.com/watch?v=a6m8w35U0qM
                               


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Масові заходи | Переглядів: 575 | Додав: tetyana | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]