П`ятниця, 29.03.2024, 06:52 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2019 » Березень » 21 » З книгою жити – з добром дружити!
16:33
З книгою жити – з добром дружити!

       
       Щороку у дні весняних канікул  бібліотеки України проводять Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги , який  набув сьогодні особливого змісту , адже в наш  час інтенсивного розвитку інформаційних технологій та швидкого Інтернету, надзвичайно важливо зберегти в дітях любов до читання. Нічого не може замінити спілкування дитини зі справжньою книгою, а бібліотеки  у сучасному світі залишаються чи не єдиним осередком  дозвілля, де навчають дитину не просто читати, а систематично думати та аналізувати, допомагають дітям відчути радість спілкування з книгою.
        Цьогоріч  Білицька міська бібліотека напередодні Всеукраїнського тижня дитячого читання  прийняла активну участь в його проведенні. Так  книжкова виставка «Світ книжкових скарбів» порадує читачів дитячого абонемента  чарівними історіями та улюбленими героями.

     

      Цікавою та веселою виявилася гра – подорож «Мандруємо світом книги» , яку для учнів 3-Б класу ЗОШ №10 організували бібліотекарі міської та шкільної  бібліотек.

         

          Відгадування загадок, ігрові конкурси «Добери слово», «Заглянь у тлумачний словник», «Чарівні слова з  чарівної скриньки» - всі ці  завдання не тільки додали  дітям нових знань, але і веселощів та  гарного настрою. Не менш пізнавальним та корисним для учнів 3-А класу цієї  школи  було книжкове асорті «Бібліотека  - книжчин дім».

       

        Діти із задоволенням прийняли участь в обговоренні питання «Для чого людині потрібна книга та яку роль вона відіграє в її житті». Важливим стало і обговорення  правил користування книгою та її зберігання. На завершення діти  дали відповідь на питання вікторини «Бібліотека – книжчин дім». Вони познайомились з  новими словами «анотація», «абонемент», «каталог» та іншими.    
     

     Тиждень дитячого читання закінчиться, але читання супроводжує нас все життя. Навколо людини, яка любить читати завжди багато розумних, добрих і вірних друзів! І свято читання завжди разом із вами, зовсім близько – ось тут, у нашій бібліотеці! Ми завжди раді бачити вас, шановні читачі!

     
                                


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Масові заходи | Переглядів: 524 | Додав: tetyana | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]