П`ятниця, 19.04.2024, 02:38 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2018 » Травень » 16 » Запрошуємо у світ книги
14:51
Запрошуємо у світ книги

       
       Книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та насолоди. Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, прилучає до культурних надбань і цінностей українського народу. Бібліотека допомагає  залучати учнів школи до читання книжок, популяризує книгу, розвиває художній  смак. У зв’язку з цим бібліотека приділяє велику увагу пошуку активних форм популяризації літератури, які забезпечують формування у школярів щоденної потреби в читанні книг, роботі з  ними. Саме з цією метою було організувано  пізнавально-оглядову екскурсію.

       

       16 травня до міської бібліотеки завітали учні 2 класу ЗОШ №8 з класним керівником Березовською Тетяною Вікторівною та шкільним бібліотекарем Добрелею Наталією Костянтинівною. У світлому та затишному приміщенні бібліотеки на дітей чекали бібліотекарі, які завжди раді своїм маленьким відвідувачам. Вони розповіли про бібліотеку, познайомили дітей з правилами користування книгою та бібліотекою, цікавими, яскравими книжковими виставками,  а також проінформували про нові надходження літератури для дітей.  Книжок у бібліотеці є дуже багато. Є вірші та казки, книги про тварин, природу та цікаві пригоди. Є дуже корисні книги, це - словники, довідники та енциклопедії, періодичні видання (газети та журнали), книги про історію, природу та мистецтво а також твори класиків української та зарубіжної літератури, сучасних українських письменників. Всі ці книги зберігаються у бібліотеці. Їх можна прочитати в читальному залі бібліотеки, а можна на абонементі взяти додому, прочитати і повернути назад. В  бібліотеці  є безкоштовний Інтернет та WI-FІ. Працівники бібліотеки поспілкувалися з дітьми.

         

          

            Учні розповідали вірші про літо, сонце, тварин, рослини.         

         

        Слухали спів пташок (відео з Інтернету). Подивилися мультики про літо, виконували рухи за змістом тексту та провели розминку «Буває – не буває».

          

         

         

         Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від наших маленьких користувачів. Вони виявили бажання стати нашими читачами. Бібліотекарі сподіваються, що діти будуть відвідувати бібліотеку і  для них знайдуться найцікавіші книги. Зустріч була приємною та корисною для  школярів.

        Тож, запрошуємо усіх бажаючих маленьких читачів  та їхніх батьків до нашої бібліотеки, де кожен знайде для себе потрібну інформацію.

        Ми завжди раді зустрічі з Вами ! Ласкаво просимо!


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Співпраця з ЗОШ №8 | Переглядів: 663 | Додав: tetyana | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]