Четвер, 25.04.2024, 08:29 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2019 » Квітень » 11 » Здоровим будь!
15:16
Здоровим будь!

        
       Для будь якої людини здоров’я – це найцінніший дар, даний природою. Проте стан нашого організму залежить не тільки від щедрот природи, але й  від ставлення  до нього кожної людини. Треба завжди пам’ятати,що ніяке багатство, слава або високе становище не замінять радісного відчуття здорового тіла.
       Відомо, що здоров’ я – це одна з найбільш життєво важливих цінностей людини, це те, без чого вона не може бути щасливою. В цьому переконалися учні 3-А класу ЗОШ №10 (класний керівник Науменко І.В.), прийнявши участь у заході  «Стежиною добра і здоров’я»,яке влаштували для них працівники міської бібліотеки.

         

       Веселий настрій, дух змагання супроводжував школярів на протязі всіх спортивних конкурсів та ігрових завдань: «Хто найспритніший?», «Хто найшвидше?», в яких школярі показали свої  вміння у володінні  спортивними знаряддями. Після фізичних вправ діти отримали можливість виміряти свій зріст на «Ростомірі».

         

        Цікавими для учнів були і казка про принца, який виріс завдяки зарядці, а також вікторини «Корисні та шкідливі звички» та «Спортивна». Повеселили дітей і  гумористичні  сценки  «Булка із сиром»  та «Про Степана і сметану», в яких приймали участь школярі.

        
     Відвідавши бібліотечний захід, учні  отримали не тільки багато позитивних емоцій,гарний настрій, але і багато корисної інформації про те, що здоров’я – це одна з головних умов досягнення успіху в житті, безцінний скарб, дарований Природою! Пам’ятайте, що Ваше здоров’я - у Ваших руках. Будьте здоровими!

       
                                


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Масові заходи | Переглядів: 303 | Додав: tetyana | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]