П`ятниця, 19.04.2024, 02:40 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2019 » Жовтень » 1 » Зорепадом летять роки
15:08
Зорепадом летять роки

     
     Міжнародний день людей похилого віку – це особливе свято, яке відзначається в багатьох країнах світу з 1992 року. Україна – найстаріша країна в Європі, кожен четвертий її житель – пенсіонер, а понад 1 млн. 3200 тис. – старші 80 років. 1 жовтня у Білицькому будинку – інтернату для людей похилого віку та людей з обмеженими можливостями  з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку відбувся святковий концерт «Зорепадом летять роки». На святковий концерт підопічні не забули запросити і своїх давніх друзів працівників бібліотеки – філії №4 Добропільської міської ЦБС. З привітальним словом до людей старшого віку звернулася зам. директора  Глущенко Олена Петрівна.

     

      Вона знайшла чудові слова вдячності мешканцям за їхню мудрість, ласку і тепло. Від щирого серця побажала здоров'я, здоров'я і ще раз здоров'я, а все інше у Вас є!

   

     Щорічно працівники БДІ ретельно готуються до цього дня, відбираючи концертні номери та проводячи репетиції зі своїми підопічними.

  Вони підготували та провели концерт з великим бажанням подарувати радість людям, які не лише прожили багато років, а й зробили за своє життя чимало добрих справ.

   

    Лунали ліричні вірші, сердечні слова чергувалися з музичними номерами та теплими привітаннями на адресу людей похилого віку.
Концерт залишив по собі теплі спогади та віру, що у тісній співпраці з БДІ народжується справжнє розуміння значення слова «життя».

   
  Бібліотекарі вдячні директору Коцар Катерині Іванівні, зам. директора  Глущенко Олені Петрівні, культ організатору Пилипенко Світлані Анатоліївні за дозвілля БДІ, за співпрацю з міською бібліотекою.
   Бібліотека сьогодні –  заклад, який залишає  за собою виконання соціальних послуг  і докладає максимум зусиль для створення умов по організації обслуговування людей з обмеженими можливостями та людей похилого віку. Книга має унікальну здібність – вона лікує людські душі та тіла. Тому бібліотекарі запрошують мешканців БДІ до бібліотеки та читання!

  


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Співпраця з Будинком-інтернатом | Переглядів: 380 | Додав: tetyana | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]