Субота, 20.04.2024, 00:21 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2021 » Липень » 1 » Зустріч за чашкою чаю запашного
14:26
Зустріч за чашкою чаю запашного

  
    Серед великої кількості різноманітних свят, які відзначають в світі,  є свято яке не залишає байдужим  майже нікого. Це -  Всесвітній день чаю, який святкують 15 грудня. Але члени клубу «Біличаночка» не забажали чекати на зимові холоди, а вирішили зустрітися в нашій бібліотеці спекотного літнього дня, щоб поспілкуватися за чашкою чаю та дізнатися більше про напій, який п’ють у будь - якому куточку Землі. Працівники бібліотеки організували тематичний вечір «За чашкою чаю запашного», на який запросили жінок поважного віку.

 

   На заході бібліотекарі ознайомили присутніх з історією походження чаю, виникнення чаювання у Європі, а також про приготування цього цінного напою, його зберігання та лікувальні властивості.

 

   Доповнили інформацію показом  відеоролика  «Цікаві факти про чай». Але головною родзинкою зустрічі було, звісно, щире спілкування та чаювання, а це завжди гарний настрій, не залежно від погоди, яка за вікном.

 

   Жінки розповідали за чашечкою запашного чаю свої власні рецепти приготування янтарного напою та його  лікувальні властивості, а також покуштували чай з липи, бузини, ромашки, пригощаючись солодощами та варенням з троянди. Зустріч  швидко закінчилася, але присутні отримали  багато цікавих знань про найцінніший  напій -  всіма улюблений чай, а також гарний настрій та позитив. А це – головне!


Нравится

Подібні новини:


Переглядів: 241 | Додав: tetyana | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]