Четвер, 28.03.2024, 13:42 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2012 » Жовтень » 11 » «Бібліотека і громада: орієнтири на майбутнє»
09:04
«Бібліотека і громада: орієнтири на майбутнє»

Затребуваність бібліотек сьогодні очевидна. Найбільш відвідуванні місцевою громадою установи культури - це бібліотеки, оскільки вони працюють зі всіма установами, починаючи з органів влади і закінчуючи інформаційними, правовими, дозвільними, освітніми та іншими закладами.

Наша бібліотека веде широку роботу по обслуговуванню населення міста. Реалізується проект програми «Бібліоміст» «Життя, яке бажає жити».

Бібліотека-філія№4 прийняла участь у громадських обговореннях «Бібліотека і громада: орієнтири на майбутнє».
 
З цією метою бібліотека запропонувала користувачам бібліотеки анкету для обговорення в друкованому вигляді, а також розташовану для мешканців міста на сайті Білицької бібліотеки-філії№4.

Бібліотека взяла інтерв’ю у представників місцевої влади Іванової Тетяни Віталіївни, Ярошенко Людмили Вікторівни, вчителя Науменко Ірини Валеріївни та пересічних громадян міста.

За результатами опитувань мешканці міста роботу бібліотеки вважають задовільною. Учасники анкети виявили побажання приймати участь у масових заходах, які проводить бібліотека, навчитися працювати на комп’ютері, шукати необхідну інформацію в мережі Інтернет. Бібліотека майбутнього - це віртуальна бібліотека,- так висловлюють свою думку громадяни нашого міста.

 

Аналізуючи анкету та громадські обговорення, робітники бібліотеки зробили головний висновок, що бібліотека є сучасним довідково-інформаційним центром, в якому є потреба не тільки у користувачів, які отримують освіту, але і усіх громадян міста.

Наявність у книжковому фонді нових примірників, великий вибір періодичних видань, безкоштовне використання фондів, безкоштовна мережа Інтернет,інші новітні технології, зручний час роботи – все це приваблює наших читачів.


Нравится

Подібні новини:


Категорія: Про бібліотеку | Переглядів: 2386 | Додав: tetyana | Теги: «Бібліотека і громада», новини 2012 року | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]